Portfolio

Werk volgens offerte afgeleverd en denkt mee waardoor we iets voordeliger uit zijn gekomen.

Werk volgens offerte afgeleverd en denkt mee waardoor we iets voordeliger uit zijn gekomen.

André Holman

De jongens waren op tijd aanwezig. Na het nogmaals doornemen van de klus, begonnen ze aan het verwijderen van de beplanting van de groenstrook naast mijn woning. In rap tempo schoten ze op. Alles ging vlot en naar behoren. Voordat ze alles gingen afvoeren om zand te halen, werd er nog even nagevraagd of alles weg was wat ik weg wilde hebben.
Nadat het zand gestort was en aangestapt, keken we de klus gezamenlijk nog even na. Prima werk geleverd.
Ook het meedenken qua materiaal en kosten, was prima. Prima overleg over alles…
Ik zou ze van harte aanbevelen.

Monique Noorlander

Bart heeft vooraf de situatie ter plekke bekeken en op basis daarvan een offerte afgegeven. Hij heeft duidelijk gecommuniceerd en meegedacht aan de voor ons optimale oplossing. Keurig werk afgeleverd, wij zijn zeer tevreden met het geleverde resultaat en kunnen hem zeker aanbevelen !

Chris de Boer

Bart van hoveniersbedrijf van der Veen is een zeer kundig vakman.
Hij denkt goed mee en de communicatie verliep zeer goed.
Er is uiteindelijk iets minder zand gebruikt, dit heeft Bart keurig gemeld en werd ook in mindering gebracht op de factuur.
Kortom, ik ben erg tevreden!

Anoniem

Voordat er geoffreerd werd is de klus serieus ter plekke beoordeeld. Er is prettig en duidelijk gecommuniceerd en tijdens het uitvoeren van de klus is meermaals overlegd en teruggekoppeld. Alles is netjes afgewerkt en achtergelaten. Al met al zijn wij zeer tevreden met het resultaat.

Gerald Mellens

Hovenier van der Veen heeft bij ons zowel de voor- als de achtertuin geheel gerenoveerd. De ontwerpen sloten goed aan op onze wensen. We zijn erg blij met het resultaat! De communicatie verliep ook erg prettig.

Familie Barelds